zondag 26 januari 2014

Daar gaat ie dan, het eerste blogje...

Na wikken wegen, zullen we wel zullen we niet, toch besloten het te proberen. Het eerste blogje... Wat zet je daar nu in, alle projecten waar je al aan begonnen bent of de wel bekende Affo's? Alle quilts op het verlanglijstje of alles wat zo mooi is?

Zal ik jullie dan eerste maar voorstellen aan de naamgevers van Huize Krul? Begin maar met de oudste van het stel, Mischa. Een schat van een Laperm, mijn mannetje, super relaxt, altijd bij mij/in zijn huis/voor de Aga als hij maar in de buurt kan zijn, voor de verhouding 8kg schoon aan de haak.... Sinds driekwart jaar is daar bij gekomen een lief vriendinnetje Odessa, klein draakje, mega eigenwijs, mini katje mega-stem (echt geen stemmetje heeft ze), ze doet haar best maar weegt net 2,4kg en we gaan voor nog een paar ons. Odesje kan wonen in Mies, maar o wat is zij gek op hem en wat is hij geduldig met haar....


Zo, nu aan het werk... Vandaag is het laatste stukje van de Merrimack van haar (klik) aan de beurt en dan is het weer wachten op de postbode voor de laatste maand. Het is er al bijna.... Ik heb al veel plezier aan deze quilt gehad met het in elkaar zetten en in deze laatste maand zit de buitenste rand en de kleine tussenrandje. Alleen nog alle grote blokken liggen los maar de middelste blokken zijn wel af.Ja, er moet nog gestreken worden (zolang mogelijk uitstellen) daarom ligt het nog een beetje hobbelig... Je kunt wel zien wie de quilt het mooiste vindt.... Sorry jongen, het duurt nog even voordat hij klaar is.


Nu, ik ga weer lekker verder.


Fijne zondag,

Coriene

1 opmerking:

Diana zei

wat leuk een blog over quilts en katten, een ideale combinatie!
Succes!
Diana