Dear Jane/Kleine Jane


Op 4 januari 2014 ben ik naar een lange tijd van het boek in huis hebben en het verzamelen van veel stofjes begonnen met mijn eigen versie van de Dear Jane of wel Kleine Jane. In de kleurstelling roze, rood, zwart, (roest)bruin, naturel en beige met een aantal broderietjes voor de afwisseling. De sashings worden allemaal naturel.
 
Zoals je ziet werk ik alles lekker door elkaar. Ik volg het principe pak het stofje dat vandaag het leukste is en zoek daar een blok bij...
En strijken, nee sorry nog niet....

Het is de bedoeling om elke week 2 blokjes of punten in elkaar te zetten.  Hierdoor wordt het wel een lang project om aan te werken maar ik hoop wel eentje met een super eind resultaat.

8 mei 2014
De laatste blokjes zijn A5, B13, C1, E10, M10 en M12


De stand t/m week 19 ziet er als volgt uit:23 maart 2014
De laatste blokjes zijn A13, B3, C10, G6, F7, F13, L8, L13 en M3.

 
 
De stand t/m week 12 ziet er als volgt uit:
3 maart 2014
De stand t/m week 9 ziet er als volgt uit:
De laatste blokjes zijn G5, G8, H4 en I2. 

3 opmerkingen:

Klara Driessen zei

Ik kom toevallig Door de Jane op je blok. Hoe kom jij aan dat mooie schema voor de blokjes die af zijn? Heel overzichtelijk.

Elizabeth zei

Wat mooi! Ik struin momenteel het www af voor Dear Jane berichten, ben helemaal in de ban van deze quilt, maar ik twijfel nog omdat het zo'n grote quilt is...
Je hebt prachtige kleuren gekozen en ik krijg er gewoon zin in!

Groet, Elizabeth

BezigeBijMirjam zei

Ha Coriene,

Wat wordt jouw Dear Jane al mooi. En wat handig zo'n overzicht waarin je jouw blokjes kan plaatsen die klaar zijn. Is daar een programma voor? Zou je mij kunnen zeggen waar ik zoiets kan vinden. Ik ga namelijk in oktober starten met de Dear Jane quilt. Ik wil haar gaan maken met witte en oud-Hollandse stofjes. Eerst nog naar een Dear Jane ochtend waar Judith , van Juud's quilts, haar Dear Jane komt showen en er over gaat vertellen. Dat gebeurt bij Willeke van Fat Quaters in Culemborg.
Als je me kan helpen t.a.v. Het overzicht, heel graag. Groeten en een fijne dag, Mirjam